VENDA, GARANTIA i SERVEI TÈCNIC


Oferim una àmplia gamma de màquines de tot tipus tant per PROFESSIONALS com per a PARTICULARS. Disposem de motosserres, tallagespes, tractors tallagespa, motocultors, desbrossadores, tallatanques, bufadors, generadors de corrent, motobombes, escarificadors, biotrituradores, estelladores...

A la nostra botiga hi trobarà els consumibles, accessoris i recanvis que pugui necessitar. Disposem tant de recanvis originals com recanvis compatibles per una gran varietat de màquines. Si no ho tenim en estoc ho demanem i ho servim en pocs dies.


LES MARQUES QUE DISTRIBUÏM


Distribuïdor Premium de la marca Anova. Gran varietat de maquinària de bosc i jardí amb una molt bona relació qualitat-preu. Més info a www.anova.es


Castelgarden, marca Italiana, és una de les principals marques de maquinària tallagespa; tractors tallagespes, de gir zero, tallagespes manuals de gasolina i elèctrics... Totes les seves màquines de gasolina estan motoritzades per Honda o Briggs&Stratton, marques capdavanteres en motors per maquinària de jardí.

Com a botiga multimarca també disposem de maquinària Husqvarna, un dels principals fabricants suecs. Disposem de motoserres, bufadors i tallatanques tant pel particular com pel professional. Vine a conèixer les ofertes!


Com a distribuïdors Dormak oferim una gamma molt completa de motocultors i motoaixades de tot tipus. Dormak és un fabricant portuguès d'una gran varietat de productes, on un dels seus punts forts són les motoaixades. Màquines robustes i reforçades amb motors Honda, Briggs&Stratton i Loncin.

 

Oferim una àmplia varietat de maquinària amb motors Honda. Generadors de corrent, motocultors, motoaixades, tallagespes, carretilles transportadores, biotrituradores... Diferents fabricants utilitzen els motors Honda per motoritzar les seves màquines i així donar un valor afegit als seus productes.


 

 

Amb una gamma de motors impecables, Kawasaki ens ofereix diferents possibilitats per muntar a diferents tipus de maquinària de jardí. Tot i no fabricar màquines completes, des de fa anys, molts fabricants confien en els motors Kawasaki per motoritzar les seves màquines.


Greenworks ens ofereix una gran diversitat de màquines amb bateria que ens faciliten les feines del jardí. La família d'eines GMax de 40 volts està fabricada amb motors i bateries d'alta eficiència i qualitat. El sistema universal de bateries GMax40 ens permet combinar-les amb fins a 25 màquines diferents.

La marca alemanya Ikra mogatec ens ofereix una àmplia gamma de màquines elèctriques endollables; desbrossadores, tallatanques, bufadors, podadores d'altura, motoserres, biotrituradors, motocultors...Entrega de màquines muntades

Li entreguem la màquina muntada, amb olis, gasolina i els ajustaments necessaris pel seu bon funcionament.

Li expliquem el seu funcionament detalladament, així com també els manteniments que requereix.


Transport gratuït pel Pla de l'Estany

Si ho necessita li portem nosaltres personalment la seva nova màquina a casa seva sense cap cost afegit.

(altres comarques consultar)Garantia i proximitat

Les nostres màquines tenen la garantia que vostè necessita: de proximitat.

Podrà disposar del nostre servei tècnic per resoldre els dubtes i problemes que li puguin sorgir.


Recanvis i accessoris

A la nostra botiga podrà adquirir els accessoris i recanvis per la seva màquina. Per descomptat tindrà l'assessorament personalitzat per tal de trobar el recanvi o accessori més adient en cada cas.